Nieuwbouw

U wilt vergunningvrij bouwen of beschikt misschien al over een ingediende of zelfs onherroepelijke omgevingsvergunning, maar zoekt nog een bouwpartner voor de uitvoering of bouwbegeleiding? Aannemersbedrijf BHD kan uw nieuwbouwplannen volledig realiseren, voor zowel woningbouw alsook zakelijke huisvesting. Wij denken met u mee en adviseren u graag met betrekking tot bijvoorbeeld de indeling van uw pand, keuze van materialen, duurzame oplossingen en aan te brengen voorzieningen. Daarnaast kunnen wij de benodigde bouwbegeleiding verzorgen als tussenpersoon tussen u en de uitvoerende aannemer. Hierdoor nemen wij uw zorgen met betrekking tot kwaliteit, budget en planning van de nieuwbouw bij u weg. Maar ook na oplevering zijn wij u graag van dienst. Door het noodzakelijke onderhoud van u over te nemen, zodat u jarenlang onbezorgd van uw nieuwe pand kan genieten. Achterstallig onderhoud wordt hierdoor voorkomen en u kunt zich op voor u belangrijker zaken richten. Uiteraard kunt u ons tevens inschakelen voor eventueel nadien door u gewenste interne verbouwingen, zie ook Uitbreiding en verbouwing.

Renovatie

De politiek heeft de afgelopen decennia de eisen met betrekking tot energiehuishouding steeds verder aangescherpt. Daarnaast belast de overheid het energieverbruik steeds hoger en stelt zij subsidies beschikbaar voor milieuvriendelijke maatregelen. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer particuliere huiseigenaren, ondernemingen en (semi-)overheden bewust ervoor kiezen om hun vastgoed te verduurzamen. Aannemersbedrijf BHD adviseert u graag over de staat van uw pand en zal bij een gewenste renovatie u tevens adviseren over het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen, energiebesparende maatregelen en subsidies. Vanzelfsprekend voeren wij de renovatie, zo nodig gefaseerd, ook graag voor u uit zodat uw kostbare bezit uiteindelijk weer in goede staat verkeert en aansluit bij de huidige maatstaven en normen. Desgewenst kunnen we afhankelijk van uw ambitie de lat ook hoger leggen. Zie ook Toilet, badkamer en keuken voor de vernieuwing van deze ruimten.

Uitbreiding en verbouwing

Wilt u niet verhuizen, maar neemt uw ruimtebehoefte wel toe of vraagt de groei van uw bedrijf om extra oppervlakte of juist meer slimme vierkante meters, dan staan wij u graag terzijde bij het maken van uw bouw- en verbouwplannen. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte binnen het geldende bestemmingsplan valt te denken aan een kelder, op- en aanbouwen, verbouwen, bijgebouwen of combinaties hiervan. Soms kan een geringe verbouwing al voldoende zijn, soms is een forse uitbreiding wenselijk waarbij ook nagedacht moet worden over tijdelijke huisvesting. Aannemersbedrijf BHD neemt deze opties graag inhoudelijk met u door zodat u tot een weloverwogen keuze kunt komen. Daarna kunnen wij desgewenst de gehele uitbreiding en/of verbouwing voor u regelen van offerte tot en met oplevering.

Toilet, badkamer en keuken

Bij bestaande woningen sluit de keuze én staat van wand- en vloertegelwerk, sanitair en keukeninrichting, net als de indeling, dikwijls niet aan bij de huidige wensen van de kopers of bewoners. Badkamers worden intensief aan water en vocht blootgesteld, waardoor zelfs lekkages kunnen optreden, en ook van keukenapparatuur, -bladen, -kasten en -kranen is helaas vaak het gebruik door de jaren heen afleesbaar. Waar de badkamer nog privé domein is, wordt het toilet ook door visite gebruikt. Keukens zijn meestal vanaf de woonkamer zichtbaar; een gedateerde keuken is menige bewoner daarom al snel een doorn in het oog. Wij helpen u graag om uw keuken en sanitaire ruimten naar uw wensen te vernieuwen zodat deze klaar zijn voor de toekomst en gaan graag een stap verder om van deze ruimten uw visitekaartje te maken. Daarbij kunnen we u al tijdens het ontwerp van waardevolle adviezen voorzien door u te begeleiden bij de selectie en aankoop van uw keuken, sanitair en tegels én bijvoorbeeld door voldoende elektrapunten tijdens de planvorming mee te nemen. Daarnaast kan Aannemersbedrijf BHD gedurende de uitvoering, van sloop tot en met oplevering, alle werkzaamheden in één hand houden en heeft u één aanspreekpunt. Na het slopen moet u toch zeker spoedig van uw nieuwe keuken, badkamer en/of toilet kunnen genieten zonder van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Aarzel niet langer en maak een afspraak met ons zodat wij ter plekke uw wensen kunnen bespreken en desgewenst een geheel vrijblijvende offerte voor u kunnen opstellen.

Recente projecten

Nieuwbouw loods
Renovatie
Badkamer
Toilet